Набиха хасковлия в ресторант, не искал да слушат чалга


Хасковлии са преживели неприятни емоции в ресторант тази събота, след като били нападнати, а един от тях пребит от застъпници на първичната чалга. Те поискали в популярно хасковско заведение на пъпа на центъра да звучи мелодии тип „маанета“, а след като младежка компания се възпротивила, устроили разправа, от която пострадал най-вече един от тях. Младеж на 20 години е със счупен нос, след като бил издебнат на стълбите пред заведението, където излязъл да изпуши цигара. За случаят сигнализира читател на име Янков, в писмо до редакционната ни поща. Той бил пряк очевидец на проблема.

Бях свидетел, на това което се случи. Група Момчета между 18 - 20 години сe забавляваха кротко и не пречеха на никого, докато във въпросната кръчма ****** не се пусна циганска музика за да се угоди на петима „роми“ на възраст между 30 - 45. Едно от момчетата отиде до управителя на кръчмата за да му каже че е недопустимо в Българска кръчма (където 95% бяхме Българи),не може да се пуска такава музика и че на хората не им харесва. Циганската музика, беше спряна, но явно някой от „ромите“ е дочул разговора между момчето и управителя и 15 минути, след това момчето е отишло на вън да изпуши цигара. В същото време, навън са го чакали двама от „ромите“ и са го нападнали в гръб и са му нанесли телесни повреди, всичко е станало за секунди. Момчето беше със счупен нос за съжаление никой нищо не е видял. Моля да се поинтересувате за този случай и къде е полицията в този град !

Боят е станал в събота около 23.30 часа уточнява подателят на сигнала. Потърпевшото момче е писало обяснения в полицията, но от там са му казали, че при избягал извършител могат да разчитат само на евентуален запис от видеокамерите. От събота до днес - нищо, допълва картинката Янков.

Сигналът идва само дни след като от полицията публично се похвалиха, че са направили организация за обезопасяване на празника и има достатъчно униформени да охраняват обществения ред.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини