Майката и сина й се задушили от бензинови изпарения

Изгорели газове от бензинов агрегат са най-вероятната причина за смъртта на 32-годишната жена от Панагюрище и 5-годишния й син, които бяха намерени мъртви.
Това е основната версия на разследващите, след като първоначално се подозираше, че те са се натровили, докато били на семейната вила, където бяха намерени телата им, съобщиха bTV, в. "Монитор" и БГНЕС.

Близки на нелепо починалите Цветана Ненова и Лъчезар разказаха, че според данните от аутопсията най-вероятно смъртта им е предизвикана от задушаване. Вилата над Панагюрище, където двамата били във фаталния ден, била с недовършена електрическа инсталация и по тази причина използвали преносим генератор.

Постройката не била измазана, затова газовете са се просмукали и отровните изпарения са задушили майката и детето, докато гледали телевизия, легнали прегърнати на леглото, споделиха още роднини.

По ирония на съдбата фаталният инцидент е станал само ден преди семейството да доведе майстор, който да прокара електричество до вилата.

Тя била любимо място за младата жена и сина й, след като се развела с бащата.

Още вчера, когато майката и момченцето бяха погребани, семейството отхвърли категорично версията за планирано самоубийство.

Все още се очаква официално потвърждение за смъртта на двамата от МВР.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини