Внимание! Това не е НЛО!

През последните една-две години сигналите на очевидци на НЛО зачестиха – каква е истината за летящите светещи обекти.

„НЛО прелетя над Витоша”, „Странни светещи кълба над София!”, „Червени огнени кълба над Люлюн”  – това са само част от медийните сензации, родени от любителски клипчета на НЛО-почитатели. Особено през последните една-две години сигналите на очевидци на „НЛО” зачестиха. Причината обаче не е наближаването на фаталната дата 21.12.2012, а… китайски фенери.

Във видеото по-долу ще видите типичния пример за светещи фенери в небето над София. Да, те изглеждат като неидентифициран летящ обект, движат се странно и излъчват особена светлина, но са обикновени огнени фенери. Привърженици на конспиративните теории и фенове на уфология упорито оспорват тази простичка теза, но клипът по-долу я доказва.

„Почти всяка вечер над Варна забелязвам поне 2-3 НЛО-та. Светлините им са червени и тук се показват, ту се скриват. Приличат на огромни кълбета”, разказва интернет потребител в един от форумите за световни конспирации.

Форумци веднага му отговарят, че това не е никаква летяща чиния, а летящи фенери.

Фенерите станаха особено популярни у нас през последните години. Използват се масово от сватбари или по други поводи и са най-различни видове, в най-различни форми, 100% разградими. Произвеждат се от оризова хартия, а вътре в тях има свещ, чийто пламък ги издига в небето.

Така че когато следващия път видите странен примигващ обект в небето, който не прилича на самолет, имайте едно наум. Не сте сами! Някъде из града има сватбари, които са запалили летящи фенери.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини