Намериха катастрофирало НЛО

На странен метален фрагмент се натъкна местен младеж, който според конспиратори е стопроцентова останка от летяща чиния. Частта е намерена в сибирската тайга и има куполовидна форма. Теглото й е повече от сериозно – приблизително 300 кг и е направен от метал със сребрист цвят.

Късметлията, който първи го видял е на двадесет и осем години и живеел в околността. За да го транспортира до родното си село повикал на помощ съседи.

Специалистите от „Роскосмос” вече са го разгледали и са заявили официално, че куполът не е фрагмент от спътник или ракета и не може да се свърже с някои от известните космически технологии. До момента не е установена радиация, която се излъчва в обекта и от него.

От НАСА потвърждават мнението на руските си колеги. Ник Джонсън, който управлява офиса за орбиталните отломки, заяви, че „обектът почти със сигурност не е свързан с космически кораб. Той също така не изглежда като част от стартирането на превозно средство, което е паднало от орбита.” От американската агенция все още се въздържат от крайни оценки и мнения. Специалистите ще излязат с изявление след като разгледат по-подробно снимки с подходящо качество и точна дата на падането на обекта.

До момента се знае със сигурност, че фрагментът е изработено от титан и част от специалистите – прагматици смятат, че всъщност това е секретно военно съоръжение. Останката от метал се охранява от служители на местната полиция, за да се поеме от

спецслужби, които да се произнесат по произхода на НЛО- то.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини