ОБЩИНА СМОЛЯН ОРГАНИЗИРА СРЕДНОШКОЛСКА БОРСА -2012

Средношколска борса -2012г. за професионалното ориентиране на учениците от VII и  VIII клас организира Община Смолян в дните 3 и 4 май /четвъртък и петък/.

Тя ще се проведе във фоайето на община Смолян пред сесийната зала и за първи път  ще участват и експерти от Регионалния Инспекторат по образование в Смолян , които ще консултират учители , родители и ученици.   

 В представянето са поканени да участват 10 учебни заведения от града и общината.

 Възможностите и профилите за обучение ще представят І –во и VІІ СОУ , Гимназията с преподаване на чужди езици „Иван Вазов”, Природоматематическата гимназия „Васил Левски”, както и професионалната гимназия по икономика „Карл Маркс”.

 В средношколското изложение ще участват и професионалните гимназии по техника и технологии, туризъм  и строителство в Смолян. В сферата на изкуствата пък в борсата ще се представят Професионалната гимназия по приложни изкуства в Смолян и  Националното Училище по Фолклорни изкуства в село Широка лъка. 

Средношколската борса ще бъде официално открита на 3 май от 14.00 часа, а на 4 май работното й време ще бъде от 09 до 17.00 часа.

За допълнителна информация – тел. 0301 / 67 644,

GSM: 0886 372 210, 

Ангел Добриков, Главен експерт „Образование” в община Смолян

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини