10 завършиха успешно СОУ Васил Левски, други 7 на матура през есента

Петя Михалева е първенец на Випуск 2012 на СОУ Васил Левски по успех

10 зрелостници от СОУ "Васил Левски" в Димитровград се дипломираха днес на церемония в двора на Градска библиотека "П.Пенев". Седем ученици от паралелката за музикално и изобразително изкуство получават удостоверения за завършен 12 клас, но ги чакат матури наесен, коментира директорът Антон Иванов.

Шест са отличниците на единствения клас от Випуск 2012, разказа класният ръководител Росица Георгиева. Тя пожела успех и попътен вятър на зрелостниците, който са общо 21.

Към поздравите се присъедини и директорът на СОУ"Васил Левски" Антон Иванов, който връчи кетапите за средно образование на младите хора.

Първенец по успех на паралелката е Петя Михалева, следват отличниците Георги Петров, Камелия Ванчева, Полина Стоянова, Мариан Червенаков, Христина Жулиен Бойдева и др.

"Всички завършващи са носители на многобройни отличия от фестивали и концерти през годините", обобщи още класната Георгиева. Младежите получиха и скромни подаръци, а отличнице взеха със себе си и дебитни карти, осигурени от известна банка.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Класният ръководител на 12 а Росица Георгиева

за настроението на завършващите се погрижиха съучениците им с музикална програма
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини