Арестуваният за кокаина Руслан Колев гадже на силиконово-биополимерна миска

Руслан и Мариана се запознали с интернет. Заради него тя дори се разведе.

Снимка: bg-vip.com

Руслан Колев, който бе арестуван като организатор на транспорта на 3-те тона кокаин от кораба "Свети Николай", се оказа един вид медийна звезда и гадже на Мисис България`2007 Мариана Маринова. Това са съобщили за "24 часа" източници от МВР. Маринова е известна и с това, че прави конкурса за силиконови красавици в България. Много от момичетата, дефилирали там, лъснаха наскоро в списъци с луксозни проститутки.

37-годишният бизнесмен е развивал строителен бизнес, но е фалирал още преди началото на икономическата криза. Това е потвърдил пред "24 часа" негов бивш бизнес партньор. Същият е разказал и че напоследък Руслан Колев често пътувал до Латинска Америка заедно със силиконовата си изгора.

Колев е задържан за 72 часа от специализираната прокуратура, след като полицейски служби от няколко страни проведоха акция на кораба "Свети Николай" край Испания, който плава под български флаг, и откриха тоновете кокаин на борда.

Соченият от МВР за организатор на наркотрафика Руслан Колев среща Мариана Маринова преди 5 години. Запознават се в интернет и между двамата пламва изпепеляваща любов. Заради него миската се развежда със съпруга си Антон, от когото има дъщеря. Оттогава живеят на семейни начала, с няколко раздели във времето.

През 2008-ма Мариана Маринова става втора в надпреварата на Мисис Вселена. Преди време тя шашна светските среди с признанието си, че е наляла 3 кила биополимер в задните си части. Интервенцията била предприета, за да постигнела ефекта "бразилско дупе".  Освен това Маринова носи близо 700 кубика силикон в пазвата си.

Източник: 24часа

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини