В Борино давали работа само на симпатизанти на ДПС

Цветан Цветанов се срещна със симпатизанти на партията в Борино и за пореден път местните се оплакали, че кметът на общината прави политика с националните програми, които изцяло са със социална насоченост. Така на работа се назначавали само хора, споделящи възгледите на ДПС.

В отговор Цветанов заяви, че в най-скоро време ще изпрати в региона социалния
министър Тотю Младенов, които да каже какви са вариантите за по-голяма
прозрачност на тези програми.

„Силата на ГЕРБ е в национално отговорната политика, партията работи за всички български граждани, независимо от техния етнос и това я отличава от останалите партии”.

Зам.-шефът на партията и вицепремиер Цветанов не скри, че ситуацията в страната е
тежка, затова се налагало постоянно да се говори с населението.

Той прогнозира, че догодина изборите ще са много тежки и атакува ДПС с коментара, че изселници в Турция не искали да чуват за партията на Доган, защото от движението се появявали само по избори и нищо не са направили за тях.

Чрез инфраструктурни обекти правителството ще създаде максимално добри условия за разкриването на работни места, а целта е усвояването на около 3 млрд. лв. за 2013 г. от европроекти, които да влязат в общините и населените места.


"80% от средствата, които се дават за магистрали и пътища, са от ЕС, а
останалите 20% са съфинансиране от републиканския бюджет. Така Цветанов опроверга твърденията на червения лидер Сергей Станишев, че ГЕРБ давали само за магистрали, а не за пенсионерите.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини