Синът на кмета на Смолян пострада в младежко меле пред дискотека в Пловдив

22-годишният Марио Мелемов пострада при сбиване пред пловдивска дискотека. Инцидентът станал в събота призори,малко преди да затвори дискотеката в града под тепетата.

Малкият син на смолянският кмет Николай Мелемов бил в младежка компания с приятели –всичките от Смолян.

Почти в края на работното време цялата смолянска група тръгнала да излиза от заведението, когато едно от момчетата - Денислав Хаджиев се спречкал с младеж от пловдивска група, които също преди това били в клуба.

Ненадейно едино от момчетата от пловдивската компания се нахвърлил върху Денислав и започнал да го бие.

Марио и приятелят му Аргир се опитали да ги разтърват, но се забъркали в скандала и също отнесли по няколко удара. В разгара на мелето обаче  момчетата от Смолян видели, че  27 годишният Денислав целият е в кръв от прободна рана в корема.

Успели да се измъкнат и да спрат такси, с което откарали раненото момче в болницата. На 27-годишният Денислав била направена спешна операция, при която се наложило да му извадят далака.

Лекарите преброили седем удара с нож в областта на корема му. В момента Денислав вече е вън от опасност и дори е бил разпитан от полицаи.

Синът на кмета - Марио е с оток на бузата от удар, а приятелят му Аргир е с кръвонасядания. Полицията в Пловдив обаче продължава да издирва момчето с ножа , коетго накълца Денислав.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини