Как да върнеш тръпката в секса при дълга връзка

След няколко години заедно е нормално сексът да стане малко скучен и еднотипен. Но това е напълно поправимо – нужно ти е само малко ентусиазъм и правилният източник на информация. Ето няколко идеи как да разпалиш искрата в леглото: 

Прави всичко по силите си да изглеждаш добре 

Най-основното правило е, че няма как да имаш желание за секс, когато самата ти не се чувстваш красива и секси. Отиди на фризьор, купи си ново бельо и си върни блясъка от дните, когато връзката ви е била още в началото си. 

Флиртувайте един с друг

Изпращай му игриви съобщения през деня, накарай го да чака срещата ви с нетърпение, прави неочаквани жестове към него, докосвай го често. 

Създай настроение 

Няколко свещи никога не са излишни. Подреди вкъщи, изгаси телевизора и лампите и го посрещни с усмивка.

Опитайте нова поза 

Вероятно сексът ви се състои в една поза от доста време насам, а никога не е късно да опитате нещо ново. Разгледай Кама Сутра и се спри на нещо, което никога не сте опитвали заедно, без задължително да избираш най-сложното, защото идеята е нещата да стават лесно и без излишно суетене.

Сподели му фантазиите си 

Не се срамувай да разкриеш най-съкровените си фантазии, защото именно те имат силата да го възбудят неимоверно. Предразположи го и той да сподели своите и се заемете с изпълнението им заедно.

Излезте от спалнята 

Леглото без съмнение е най-удобното място за правене на секс, но пък ти не си на 53 години и можеш да си позволиш да експериментираш. Изберете си някое усамотено местенце и го направете там, рискът някой да ви види ще усили възбудата и ще ви накара да се видите един друг с нови очи. Освен това дълго време след това ще има какво да си спомняте и да разказвате на приятелите си.

Източник: http://iwoman.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини