Иде времето за едно малко известно предсказание за България

Един от най-големите феномени на България Слава Севрюкова рядко е назовавала с точност времето, когато нейните предсказания ще се сбъднат. Но част от тях са вече факт.Добрата новина за всички българи е, че в близките няколко десетилетия родината ни ще преживее истински разцвет. Страната ни ще бъде уважавана, ще бъде гордо да се наричаш „българин". Преди това обаче ще изпием горчилката до дъно.

Според Слава Севрюкова, едва в началото на 21-ви век България ще се отърси от тежката си карма, която я преследва вече близо хилядолетие. Кармичната ни обремененост като народ започва още със създаването на Аспаруховата държава, но се задълбочава след жестоките гонения срещу богомилите през 13-и век. Падането ни под турско робство е изкупление на греховете ни. България обаче няма никога да изчезне, за разлика от много други нации, които няма да издържат изпитанията през новото хилядолетие.Едно от пророчествата на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години.... То гласи, че упадъкът на държавата ни ще продължава до едно злощастно събитие за България, когато части от нашата държава ще бъдат откъснати и присъединени към друга държава. След 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят.Слава Севрюкова обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. И едва след като се сменят 14 правителства от началото на промяната (сегашното правителство на Бойко Борисов е 12-то поред от 1990 година), начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид".След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки". И тогава също ще има подем в страната. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация.

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет. Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени, които ще дадат на човечеството гениални прозрения. Хората ще се научат да живеят духовно и здравословно и ако сега рекордьорите по възраст ще са 90-100-годишни, в средата на ХХII век дълголетниците ще стигат до 180 години. Със спокойствието и красотата си държавата ни много ще наподобява Швейцария, но никога няма да се превърне в „икономически тигър”.

За повечето хора Слава Севрюкова не е позната - за други тя е била софийската Ванга. Но дарбата, с която е разполагала, е оценена дори от великата баба Ванга. Двете пророчици са поддържали приятелски отношения дълги години наред.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини