Тигър разкъса дресьора си пред очите на публиката

Зъбите на освирепялото животно потънали във врата на укротителя. Американски дресьор загина по време на цирково представление в Мексико, след като на арената го нападна тигър. Инцидентът е станал в събота вечерта по време на изпълнението на 35-годишния Александър Криспин. Той се намирал на арената с два хищника, когато изведнъж един от тигрите се нахвърлил върху Криспин по средата на номера. Зъбите на освирепялото животно потънали във врата на укротителя и то започнало да влачи жертвата си на арената. Тигърът пуснал мъжа от смъртоносната си хватка чак когато персоналът на цирка се втурнал да помогне на дресьора и в продължение на няколко минути се опитвал да изтръгне човека от зъбите на хищника.

Александър Криспин бил откаран с линейка в болницата, но лекарите вече са били безсилни да му помогнат. Той е починал от болезнен шок и загуба на кръв.

По време на зловещата атака ужасената публика скочила от местата си и избягала от цирка. Както по-късно изясни пресата, Бенгалският тигър е бил убит от един от колегите на загиналия дресьор по време на борбата на арената.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини