"Атака": ГЕРБ нарушиха Изборния кодекс

От ПП ГЕРБ откриха предизборната си кампания с шест дни по-рано. За това алармират в писмо до ЦИК от партията на Волен Сидеров.

Според атакистите ПП ГЕРБ е нарушила чл.128 от Изборния кодекс, който гласи, че предизборната кампания се открива 30 /тридесет/ дни преди изборния ден.

ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания 6 /шест/ дни по - рано, на 07.04.2013г., в зала „Арена Армеец" с излъчване на предизборния клип на партията и анонсиране на агитационните си послания, категорични са от "Атака".

Хората на Сидеров настояват от ЦИК да предприемат необходимите действия и да санкционират ПП ГЕРБ за нарушаване на ИК.

Националният конгрес на ГЕРБ започна с преизборен клип на партията на Борисов. В него се подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ правителството е вляло 10 млрд. в икономиката, 24 млрд. в инфраструктура, социалната и културната сфера. "Пътят, по който тръгнахме, не беше лесен, той беше предизвикателство. Днес обаче, повече от всякога имаме воля да продължим. Това е само началото, защото ние сме ГЕРБ и имаме воля да променим България", се казва още в клипа, с който от ГЕРБ ще агитират преди изборите на 12 май.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини