Бебетата, които ще управляват света

Пролетта пукна и щъркелите се захванаха за работа – звездни двойки една след друга се сдобиха с наследници или очакват такива. Бебетата може и да се раждат голи, но това е само на пръв поглед – някои от тях навлизат на този свят вече облечени с власт. Изданието Business Insider представя 10-те пеленачета, които някой ден ще станат основните играчи на глобалната сцена.

1. Бъдещ технологичен властелин: Макалистър Бог

Родители: Мариса Майер и Захари Бог

Главният изпълнителен директор на Yahoo Мариса Майер се сдоби с момченце на 30-те септември миналата година. Съпругът й Зак Бог, бивш адвокат, инвестиращ в начинаещи компании, обяви събитието в Twitter.

Майер не си взе отпуска по майчинство, но откри детска ясла в офиса си за малкия Макалистър.

2. Бъдещ супермодел: Вивиан Лейк Брейди

Родители: Том Брейди и Жизел Бюндхен

Бразилският супер модел Жизел Бюндхен и съпругът й Том Брейди, куотърбек на New England Patriots, приветстваха второто си дете, Вивиан Лейк Брейди на 5-ти декември 2012 г.

Имайки предвид външността на майката и атлетичните постижения на бащата, няма начин малката Вивиан да не стане супермодел.

3. Бъдещ футболист голмайстор: Милан Пике Мебарак

Родители: Шакира Мебарак и Жерар Пике

Колумбийската певица Шакира и приятелят й, футболната звезда Жерар Пике, който играе в "Барселона", приветстваха сина си на 22-ри януари. Бебето е родено в Барселона и е обречено на футболна кариера. Шакира оповести събитието на официалния си уебсайт с думите: „Точно като баща си, Милан стана член на футболния клуб Барселона още от раждането си”. А първото му излизане навън бе на мач на баща му.

4. Бъдещ политик: Джордан Зейн Уайнър

Родители: Антъни Уайнър и Хума Абедин

След като скандалът около тях утихна, бившият конгресмен Антъни Уайнър и сътрудничката на Хилари Клинтън Хума Абедин се сдобиха със син миналия декември.

Оттогава насам двойката се опитва да живее в сянка, поне до миналата седмица, когато New York Times Magazine публикува профил на Уайнър който убеди мнозина, че политикът смята да се кандидатира за кмет на Ню Йорк.

5. Бъдещ комедиант: Линкълн Бел Шепърт

Родители: Кристен Бел и Дакс Шепърт

Актрисата Кристен Бел и годеникът й Дакс Шепърт приветстваха дъщеря си Линкълн Бел Шепърт на 28-ми март. Шепърт обяви новината в Twitter с думите: „Тя е наследила красотата на майка си и страстта на баща си към женските гърди.”

Останалите в - Expert.bg

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини