Даниела Дариткова: Очаквам Дора Янкова да се извини на избирателите си

„Сергей Станишев се извини за политическата грешка с избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, очаквам същото да направи и народният представител на Коалиция за България от Смолян, защото силният й родопски глас в парламента каза силно „да” и двата пъти при гласуването на Пеевски. Това касае и Димчо Михалевски, бивш народен представител от Смолян”. Това заяви днес на брифинг депутатът от ГЕРБ за региона д-р Даниела Дариткова.

Според нея това е „категорична подмяна на вота на гражданите, защото с гласовете на Коалиция за България Земята на Ботев и Левски стана Земята на Делян Пеевски”, заяви още д-р Дариткова. Тя допълни, че симпатизантите на социалистите в Смолянския регион са гласували за Станишев и Дора Янкова, а са получили Лютви Местан и Делян Пеевски.

„Аз дълбоко уважавам симпатизантите, които я подкрепиха с надеждата, че нейната мисия е в социалната сфера и ще направи това, което ние не свършихме. Къде останаха обещанията за работни места и повишения на заплатите?”, риторично запита още депутатът от ГЕРБ и допълни,че големите предизборни обещания на столетницата, всъщност са били един олигархичен сценарий.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини