Кърджалийка спечели 30 000 лева от Националната лотария

В събота вечер започна новият сезон на предаването Национална лотария. В изцяло промененото студио и игри, Захари Бахаров и Вяра Атова раздадоха парични и предметни награди на обща стойност 130 250 лева.

В първата нова игра - „На крачка от късмета“, тримата щастливци, които бяха изтеглени от Вяра на живо в предаването, сa Красимир Виденов от гр. София, Славка Евтимова от гр. Пловдив и Ясен Йорданов от гр. Варна. Младата дама първа премина финалната линия и потегли с чисто новата си придобивка - лек автомобил Citroen Elysee. Славка е на 29 години и мечтае за семейство и дете.

Във втората игра - „Сейфове“ двама мъже застанаха един срещу друг за спечелването на печалби до 40 000 лева - Атанас Бебровски от с. Росен и Милен Тенев от с. Момково. Първи от играта, отварил два сейфа съдържащи символа „Х“ бе Милен, което означаваше, че натрупаните от него 6 500 лева се разделят на две и той си тръгва с 3 250 лева, които ще инвестира в семеен бизнес. Атанас Бебровски достигна до втория кръг на играта, в който вече вместо с изкушението на „Момичетата на Национална лотария“, е нужно  да се пребори с 4 златни сейфа. Атанас, за съжаление, започна с отваряне на сейф съдържащ символа „Х“ и реши да сложи край на своята игра. Отказа се със спечелените 18 000 лева, които със сигурност ще му стигнат, за да осъществи мечтата си и да посети брат си в Америка. 

 

За спечелване на 1 МИЛИОН лева в третата игра „MEGA JACKPOT“ на Национална лотария играха - Анелия Райкова от гр. София, Деяна Йорданова от гр. Нова Загора, Мила Туджарова от гр. Ямбол, Анна Топалска от с. Калояново и Валентина Велчева от гр. Кърджали. Валентина беше голямата късметлийка, която изтегли най-високата карта – 49 в предварителната игра и имаше възможността да завърти „Колелото на късмета“, с което сама да определи Джакпота, за който да играе. Играта на 42-годишната дама държа публиката и водещите в голямо напрежение, след като колелото спря на сумата от 1 МИЛИОН лева. Продавач-консултантката започна играта с голям късмет и чак на 6-мата сфера направи своята първа грешка. След консултация със семейството си, Валентина се отказа и си тръгна със спечелените до момента на отказването й 30 000 лева. Напълно достатъчни, за да заведе семейството си на екскурзия в Шотландия.  

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини