Бандитите са заплашили с пистолет в слепоочието клиентка, обезоръжили охраната на банката

Полиция заварди Уникредит Булбанк

Въоръжените гангстери, които обраха тази сутрин клонът на Уникредит-Булбанк са влезли с трясък и светкавично в трезора. Те са хванали клиентка на банката, известна в Кърджали бизнесдама, като са опрели пистолет до слепоочието й. Охранителят Георги И.,пенсиониран полицай, не е могъл да реагира. Той светкавично е бил обезоръжен. Грабителите са успели да оплячкосат само една от двете каси, тази с която се извършват разплащания до 10 000 лева. След това светкавично са напуснали трезора. Това твърдят очевидци на въоръжения грабеж. Те споделят,че служителките в банката са в шок. Клонът е затворен за клиенти.

 Свидетели са забелязали БМВ да се движи в обратната посока на движението по ул.”Екзарх Йосиф” в опит да напусне центъра. Колата е била с бургаска регистрация.

 Веднага след подадения сигнал до полицията града е блокиран. Извършителите се издирват в целия регион и надеждите са, че ще бъдат заловени преди да се измъкнат, както стана с обира на обществения трезор в Кърджали в началото на тази година.

Георги Кулов

  

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини