Най-лошата снимка за вашия онлайн профил

Звездните дами не спират да пускат селфита из мрежата и се радват на голяма популярност, но това в никакъв случай не работи за господата! Ново проучване на сайта за запознанства Zoosk е изследвало профилите на 4000 представители на мъжкия пол на възраст между 18 и 24 години. Целта е да се види кои снимки са най-атрактивни за дамите.

Анализаторите на сайта обясняват, че селфитата със сигурност не привличат интереса на дамите, а точно обратното!

Ето и какъв тип снимки също не е добре да качвате, ако искате представителките на нежния пол да ви забележат:

Снимка в цял ръст – това определено е добър маркетинг. В онлайн пространството често снимките са манипулирани и едно лице не говори кой знае колко. Ако се снимате в цял ръст във ваш плюс може да работи цялото ви тяло. Освен това изглеждате някак по-ежедневно и неглиже.

Анализаторите са изчислили, че с подобна снимка ще имате 203 % повече съобщения.

Снимки с домашен любимец – може и да изглеждате сладко, но не сте никак секси. Жените се заглеждат по алфа мъжкари, а кучето може да ви представи в друга светлина. Проучването показва, че ако заложите на такава снимка, ще получавате с 53 % по-малко съобщения.

Снимка сред природата – вярвате или не, подобни кадри са доста добра маркетингова стратегия да привлечете вниманието на дамите към себе си. Ако помолите приятел да ви щракне в парка или на някоя поляна, шансът ви да се заприказвате с някоя дама нараства с 19 %.

Обща снимка с приятели – дори да сте полугол и да демонстрирате плочки на плажа в компания това няма да ви донесе позитиви. Това ще обърка жените, посетили профила ви и те няма да се ориентират кой точно сте вие. Освен това рискувате да харесат някой ваш приятел. Шансът ви за нови познанства и съобщения намалява с 42 %.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини