Борисов: Веднага към предсрочни избори 2 в 1

Трябва да се мине веднага през предсрочни избори - 2 в 1 май месец, да не се харчат 20 милиона след това за нови избори и както ни подреди народът всички да се смирим и да изпълним волята му”, това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Смолян, където се срещна със симпатизанти и партийните структури.

„Ако българите не послушат предизборния лозунг на ГЕРБ, че България няма време за губене, няма да бъдат построени и довършени нито „Струма”, нито „Хемус”, защото Европейската комисия ще ни спре еврофондовете“, коемнтира още Борисов и допълни, че Станишев е дезертирал от отговорността да стане премиер.

„Хареса му, като г-н Доган да си седи в сарая, да командва и да не подписва нищо. Да си премиер не е само длъжност. Това е отговорност. Хареса му и иска да е евродепутат. Щом от премиер си дезертирал до това да си евродепутат, нямаш място да спориш и да дебатираш с премиерите. Затова моят дебат е с Орешарски”, обясни Борисов. Той посочи, че БСП и ДПС знаят, че няма да станат по-приятни за хората, затова искат да ни изкарат, че всички сме маскари. Държавата е заложник на най-малката политическа партия в парламента и колкото по-бързо се направят избори, толкова по-добре и за БСП, и за ДПС.

На въпрос как ще коментира това, че от новопоявили се партии крадат депутати от ГЕРБ, Борисов заяви, че партията им е голяма и могат да бъдат донори на много партии.

„Има и да дадем, има и да останат и след като толкова им се радват, и след като сме толкова качествени и това им е най-голямата радост като успеят им пожелавам да продължават, след като това им доставя удоволствие и радост. Аз обичам на хората да им е хубаво”, каза още Борисов.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини