Талантите на Кърджали взривиха Дома на културата,областният дари един бон за концерта

Синан взриви публиката

Eкзалтирана публика посрещна с бурни овации изпълненията на кърджалийските даровити деца и младежи , изавяващи се в шоуто „Кърджали търси таланти“.Днес над 45 участници от цялата област мерят сили на попрището на културата пред стотици зрители в Дома на културата. Записванията за участие валяха и след като концертът започна.

Конкурсът „Кърджали търси таланти“ е под патронажа на областния управител Бисер Николов. Той дари 1000 лева лични средства за награди на участниците. Губернаторът откри концертът с думите: Останах изненадан от огромния интерес. Нека победят най-добрите!

Областният остана правостоящ поради големия интерес на кърджалийци.

Организаторите обявиха, че до сега градът ни не познава такаво инициатива и заслугата е на Бисер Николов.

Първи на сцената излезе любимецът на Кърджали Синан Садула. Мариела Тихова пя след него без съпровод. Любов Стойчева пък събра овации с песен на Риана.

Николай Николов,който е главен организатор на проявата сподели, че идеята за конкурса възникнала спонтанно . При подготовката на поредния благотворителен концерт за набиране на средства за болни кърджалийци, той чул при репетициите много млади хора, които търсели изява,но не участвали на сцената. Предложил на областния управител да се проведе конкурс за децата и младите хора в Кърджали и той приел.

Става дума за талантите на Кърджали. Те трябва да получат признание, каза за Кърджали бг вести Николов.

На концерта бе дошъл и 11 годишният гайдар Ради Митрев. Днес навършва 12 години. Той е самоук.Търси музикален педагог. Помоли за съдействие губернатора.

Георги Кулов

Областният приветства младите хора на областта
С малкия гайдар Ради Митрев
Любов Стойчева се преваплати в Риана
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини