След плакатната и словесна война между партиите в Кърджали

Валентин Велков

 Депутатът от ГЕРБ и областен лидер Цвета Караянчева лъже, че хора на ДПС лепят срещу 50 лева плакати на „България без цензура“. Тя ръси само глупости. Четири години в парламента не й стигнаха. Това заяви за Кърджали бг вести областният координатор на „България без цензура“ в Кърджали Валентин Велков. Изявлението му бе по повод изказване на народния представител Цвета Караянчева. Според него в Кърджали не са останали поддръжници на Караянчева. Половината минали в ДПС, другите отишли при Николай Бареков. Всички други партии са толерантни към „България без цензура“, само ГЕРБ не са, констатира Велков.

От БСП също се оплакаха от ГЕРб. Областният председател Георги Кючуков заяви, че гербери късат плакатите на БСП в града. Това се прави, както в периферията, така и в центъра. Засечен е „Ситроен Берлинго“ и са записани номерата на още един бял автомобил. Ще внесем жалби в РИК,когато установим конкретните извършители. Ние сме наясно с агресивността на политическите ни опоненти от ГЕРБ и ДПС. Не случайно не водят плакатна война помежду си , а посягат само на нашите агитационни материали, каза още Кючуков.

В отговор Цвета Караянчева заяви,че всички по значими политически формации водят война срещу ГЕРБ в Кърджали.те са притеснени от нашата сила,затова действат заедно срещу нас, каза още Караянчева.Тя коментира също,че оценка на работата й като народен представител ще дадат хората. След три дни ще говорим, къде са нашите поддръжници, когато станат ясни резултатите в нашия многомандатен район , каза още лидерката на ГЕРБ. Тя отказа да коментира думите на червения лидер Георги Кючюков за заверана ГЕРБ с ДПС срещу БСП.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини