Промени в движението в Смолян заради изборите

 

 Със заповед на кмета на Смолян Николай Мелемов днес, във връзка с изборния ден, се въвежда временна организация на движението в града, съобщиха от пресцентъра на община Смолян.

Спира се движението на всички МПС по локално платно на бул. „България” на 25.05.2014 г. от 19.00 ч. до приключване на предаването на изборните книжа и материали в РИК - Смолян от представителите на всички СИК от областта.

Определя се уличното платно по т. 3 за паркинг на пристигащите МПС, превозващи изборните книжа и материали. Закрива се такси стоянката на локално платно на бул. „България” от 19:00 ч. на 25.05.2013 г. до приключване на предаването в РИК - Смолян на изборните книжа и материали от преносителите им.

Спира се движението на всички МПС по северната пътна лента на бул. ”България” в отсечката от Регионална дирекция „Гранична полиция” – гр. Смолян до Младежки дом от 19:00 ч. на 25.05.2013 г. до приключване на предаването на изборните книжа и материали в РИК - Смолян.

Отсечката да се ползва за паркинг на пристигащите автобуси с членове на секционни избирателни комисии от Област Смолян към РИК - Смолян.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини