Клонът на КТБ в Кърджали започна днес да обслужва кредити на клиенти

Банката обслужва кредити от днес

Клонът на Корпоративна търговска банка от днес ще работи с клиенти, които имат да погасяват кредити към трезора. Ще се извършват и операции с техни банкови сметки ,от които се привеждат средства за покриване на заеми към КТБ. Това съобщи за Кърджали бг вести управителят на клона Делчо Делчев. Той се позова на разпореждане на квесторите на банката. Текст е поставен на входа на трезора в Кърджали.

Делчо Делчев увери, че на 21 юли банката ще заработи и ще осъществява всички разплащания и услуги както до 11,30 часа на 20 юни.

Делчев обяви ,че клонът в Кърджали не обслужва общински и бюджетни предприятия, така че няма проблеми с изплащане на заплати на техни служители. Що се отнася до влоговете на гражданите БНБ е потвърдила, че не трябва да има опасения за тях.

Управителят на клона категорично подчерта, че Корпоративна търговска банка не е обявена във фалит. При промяна в действията на трезора в следствие на разпореждане на квесторите,гражданите ще бъдат своевременно уведомени,заяви Делчо Делчев.

Георги Кулов

Клиенти пред входа
Обява на квесторите
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини