Младежите от ДПС в Кърджали мобилизирани за значим успех на парламентарните избори

Структурите на Младежко ДПС по седемте общини в област Кърджали са мобилизирани да преследват своите цели за нов значим успех на предстоящите парламентарни избори, това бе общото заключение от провелото се разширено заседание на Областния съвет на Младежко ДПС.
На форума в Кърджали присъстваха председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, зам.-председателят на Младежко ДПС Айхан Етем, Радослав Ревански, член на ЦОС на Младежко ДПС, областният лидер на Движението Бахри Юмер, областният председател на Младежко ДСП Байрам Байрам, кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.
Благодарение на подкрепата, която ДПС получи от своите избиратели на изминалите избори за членове на Европейския парламент, евродепутатът Филиз Хюсменова е избрана за заместник-председател на политическата група на АЛДЕ, а Искра Михайлова е новият председател на Комисията по регионална политика, каза Илхан Кючюк. Той изказа благодарности на младите хора от област Кърджали за гласуваното доверие на изборите.
ДПС спечели доверието на своите партньори в Европа, защото от учредяването си насам, в продължение на 25 години, успешно защитава евроатлантическите ценности за етническо многообразие, посочи председателят на Младежко ДПС.
По думите му младите хора у нас напълно отричат модела на управление „за едни има – за други няма“, наложено от кабинета „Борисов“. Нека съумеем, че един отбор е силен, когато е сплотен, а едно правителство е стабилно, когато всички заедно решават проблемите на страната, допълни той.
Смисълът на участие на ДПС в управлението е да задържи младите хора по родните им места. България има нужда от стабилно правителство, излъчващо перспектива за развитие и потенциал за силна икономика, които да осигурят добър стандарт на живот за всекиго, независимо от населеното му място, каза зам.-председателят на Младежко ДПС Айхан Етем. Според него правилният подход за отговорна и държавна политика е инвестирането на средства за развитието както на големите, така и на малките населени места.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини