Собственикът на завода в Горни Лом: Аз съм най-заинтересован от истината за трагедията

Валери Митков/ с папионката/ и шефа на тамплиерите у нас Румен Ралчев в Смолян

Собственикът на сравнената със земята след унищожителен взрив фабрика в Горни Лом Валери Митков, беше гост на тържественото откриване на паметника на Екзарх Стефан I в Смолян в събота. Той присъства на церемонията в качеството си на висш масонски представител. 

Пред репортер на СмолянБГвести.нет, собственикът на взривения завод обяви, че се надява на справедливо и честно разследване на трагичния инцидент, при който загинаха 15 души, един от които синът му.

Нека следствените органи си свършат работата и тогава ще се види как стоят нещата“ , каза той и отново подчерта, че инцидентът не е бил случаен и не се дължи на нарушения в работата по утилизацията на мини в завода.

Не мога да отговоря, дали взривът е бил един или няколко, защото не съм бил там, но хората, с които съм разговарял и първия път, и втория когато бях там, твърдят, че е бил един взрив“.

 Според Митков, изявлевнието на прокуратурата, че взривът не е резултат от саботаж, не било категорично и тепърва ще се разбере истината.

Изявлението на прокуратурата не е еднозначно-тоест тече разследване. Повярвайте, аз съм един от най- заинтересованите да се разбере точно какво се случи, защото сред останалите 14 души остана и моят син“, каза още Митков и добави, че се надява разследването да даде отговор на причинете за инцидента в неговата фабрика.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    антимасон
    1 0
    17:50, 12 окт 2014
    Мофиотите-масони спокойно се разхождат по улиците на най-бедния град с най-некадърен и корумпиран кмет от провалилата се партия ГЕРБ
  • 2
    Ан
    антимасон
    2 0
    17:56, 12 окт 2014
    Браво на този сайт защото публикува коментарите.За разлика от весничето на момчето от с.Оряховец и за пореден път провалил се на избори тарикат който постоянно цензурира.Всъщност т.нар медии в Смолян са пълен провал това не са медии а подметки на некадърници-управници

Още новини

Последни новини