Небрежност опожари кухнята на ресторант в Смолян

Шест пожара през почивните дни в Смолянско- все заради небрежност и задръстени комини, гасиха екипите на противопожарните служби в Смолянско.

Пожарът в кухнята на хотел-ресторант на ул. “Тракия” в Смолян избухнал на 28 ноември, около 15.40 ч. Обектът е собственост на 54-годишен мъж, който подал сигнал за инцидента. Причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън, който унищожил оборудването- аспиратор, печка, газов котлон, посуда. Опушени били и около 100 кв.м. стени.

Същия ден огнеборците гасили пламъците на подпален комин в Чепеларе, задръстен от сажди. В събота около обяд пламнала и стая в девинското село Лясково, отново заради непочистен комин. При пожара е изгоряло домашно имущество, 70 квадратни метра стени са били опушени.

 На 29 ноември, заради небрежност при боравене с открит огън, горя и избено помещение на пристройка към къща в с. Долно Влахово. Същия ден огнеборците в гасиха пламъците от запушен комин и в жилищен блок в Рудозем. На 30 ноември сутринта, пламнал и апартамент, на 60-годишен мъж в Мадан. Огънят избухнал поради небрежност на стопанина при боравене с открит огън и изгорял пода в стаята.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ко
    Кой
    1 0
    20:08, 1 дек 2014
    " На 29 декември, заради небрежност при боравене с..." вие бъдещето ли предсказвате.....
    • Sh
      shtiliana
      0 0
      20:31, 1 дек 2014
      Неволна техническа грешка:)
  • 2
    12
    123
    1 0
    20:47, 1 дек 2014
    Същия ден огнеборците в гадиха пламъците от запушен комин и в жилищен блок в Рудозем. Не ви ли станаха много грешките, и не е ли време някой да си потърси работа според уменията , а не според дипломата.
    • Sh
      shtiliana
      0 0
      21:00, 1 дек 2014
      Браво! Трябва да сме благодарни на толкова грамотни читатели!Хвала!
Последни новини