Дядо Коледа идва с подаръци и детски спектакъл при малчуганите в болницата в Смолян

 За осма поредна година всички дечица, настанени за лечение в МБАЛ в Смоля,н ще получат празнична изненада. На специално тържество при тях ще пристигне Дядо Коледа, който ще ще зарадва с подарък всеки един от малкит епациенти в детското отделение.

Празникът за децата, лекувани не само в педиатричното отделение, но и от цялата болница, ще бъде на 23 декември /вторник/ от 12,30 часа и отново е подготвено от старшата сестра Стефка Илиева.

Всички подаръци и тази година са дарени от Лъчезар Капарашев – председател на Борда на директорите  на „Тип – топ куриер” – София. Много сме му благодарни за поредния голям жест, който той прави в името на болните дечица“, каза старшата сестра.

Празничната програма е дело на актрисата Десислава Минчева, която ще зарадва малчуганите със специален детски спектакъл. Членове на Българския младежки червен кръст от областния град пък ще се превъплътят в ролята на джуджетата. Надявам се този празник да влее много радост и оптимизъм у малките ни пациенти и да спомогне за колкото се може по-бързото им оздравяване и изписване от болничните стаи“, каза още Стефка Илиева.

 СмолянБГвести.нет



 



Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини