Топпсихоложката Мадлен Алгафари представя последната си книга в Смолян

Известната психоложка ще представи в Смолян последната си книга „От „какво ще кажат другите?“ до „Какво избирам аз?“. Срещата със смолянчани ще бъде на 16 януари от 17 часа в Регионалната библиотека „Н.Вранчев“. Авторката споделя, че в творбата прави дисекция на психопрофила на средния българин по жизнено важни теми.

Над 700 души, в последните 4 години са дали отговори и изразили позиция по въпроси в рубриката „Анкета” в личния сайт на писателката. Мненията им стават основа за последвалите авторски коментари.

Самата Мадлен Алгафари предизвиква читателите да разсъждават за основния недостатък на българите. Според нея те са –„грозни патета, които не знаят, че всъщност са красиви лебеди“. В търсене на отговора защо и докога българинът ще се самоподценява, особено в сравнение с другите нации, авторката апелира да спре насаждането на комплекси у децата. Отворена за диалог със своите читатели, срещата с психоложката, издала вече 7 книги, се очертава като дискусия с професионалист в непринудена атмосфера.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Си
    ситнилски
    1 0
    17:34, 13 яну 2015
    Тая дружка не знам защо все ни я навират в ежедневието по какви ли не телевизиии къде ли още не Ивсе д0рънка та дрънка Изглежда покрай съпруга и сириеца когото все търкалят по телевизиите като много знаещ Омръзнали ни са все едни и същи пръдлювци и пръдли да гледаме и слушаме Добре че дистанционното има OFF
  • 2
    Ge
    ge66a
    1 0
    00:14, 14 яну 2015
    И кой дава тия класации - "топпсихоложката"? С какво толкова е станала такава "топ"-ка? Такива спецове ни ги навират насила точно както чалгата.
Последни новини