Спипаха двама телефонни измамници от Димитровград

Двама димитровградчани са задържани за телефонна измама, съобщиха от полицията

Двама димитровградчани са задържани заради телефонна измама, информираха от полицията. Те позвънили на домашния телефон на 61-годишна жена, като единият се представил за доктор.Казал, че дъщеря й е получила тежки изгаряния при злополука и подлежи на сериозна операция, за която са нужни 6000 лева.

Димитровградчанката събрала парите и три часа по-късно ги предала пред дома си на улица „Цар Симеон” на висок мъж с тъмни дрехи.

По -късно жената установила, че е измамена и подала сигнал в тукашното полицейско управление.

Криминалистите успели да задържат двамата измамници. Те са на възраст 31 и 58 години. Мъжете са направили пълни самопризнания за извършеното деяние пред органите на реда.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    53
    5316
    8 0
    18:31, 14 май 2015
    За такива изроди десетина годинки в Централния Софийски етаж втори ,пети отряд , килия 22 при бай ******- строг но справедлив , три пъти на ден обиждане отзад .
  • 2
    Не
    Недялка Грозева
    0 0
    17:03, 15 май 2015
    И на мен се обади "доктор от окръжна болница", но притиснат от конкретни въпроси се усети и ми затвори телефона. А какво съвпадение беше - майка ми беше по това време в очно отделение и той ми говори, че имам близък пострадал?!?! Усетих се, че е измама и все пак веднага прозвъних на близките си, защото наистина се притесних. Тези хора нямат спиране.

Още новини

Последни новини