Главният финансист на община Смолян с номинация за новатор

Главният финансист на община Смолян Венера Аръчкова е номинирана за „Финансист новатор” на 18-ата национална среща на финансистите от общините, проведена в курортен комплекс „Камчия". Аръчкова направи презентацията си за община Смолян и постиженията на управляваната от нея финансова дирекция пред 450 финансисти от общините, данъчни експерти, счетоводители и вътрешни одитори, общински съветници от бюджетните комисии, кметове и председатели на общински съвети от страната. Тя е на трета позиция, след колегите си от Свиленград и Ловеч.

Отличията се присъждат от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), организатор на форума. Това е най-голямото събитие на НСОРБ за общинските финансисти, на което присъстваха и общинските съветници Стоян Иванов и Костадин Василев.

Това не е първото признание от НСОРБ в сферата на финансовата дейност за община Смолян. През 2014 г. дирекцията е отличена за работа в екип. Вместо определената парична награда, от община Смолян изпращат на обучение в Испания двама одитори от администрацията.

Аръчкова сподели, че това престижно отличие е за община Смолян и е оценка за екипа на кмета Николай Мелемов. Тя благодари на всички колеги от общинската администрацията за съвместната ползотворна работа.  

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Зе
    зеле
    1 0
    18:38, 1 юни 2015
    Колкото по некадърна толкова с повече номинации.Чудя се дали тези номинации не са от тяхното партино,номенклатурно ръководство.Прави впечатления,че номинациите са за общини,които са на изчезване в резултат на управленито на ГЕРБ
Последни новини