16-годишно момче е намерено убито в Борисовата градина

16-годишно момче е намерено убито на пейка в Борисовата градина в София. То е ученик в 9-и клас в Търговско-банковата гимназия.
Сигналът е подаден на тел. 112 около 12 часа, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР. 

Тялото е открито на пейка в парка, на около 50 метра от паркинга на националното радио на бул. "Драган Цанков" от случайно преминаващо момиче. 

Мястото е отцепено от служители на Четвърто РПУ и Столичната дирекция на вътрешните работи. По първоначални данни смъртта е настъпила вследствие на прободна рана с нож

Самоличността на момчето е установена. То е деветокласник в Търговско-банковата гимназия в София. Било е облечено с червена тениска и черни къси панталони. На място са пристигнали родителите му, но са отведени за разговор с разследващите.

Голям район от Борисовата градина е отцепен. Извършва се оглед. Разпитват се и минувачи. 

На мястото, което е близо до лобното място на Яна Кръстева, има две пейки - една срещу друга, вероятно там е седяла компания. Все още не може да се каже кога точно е извършено убийството, предаде БНР.

На 10 юли 2011 г. 28-годишната Яна Кръстева бе убита в Борисовата градина в София. В края на миналата година обвиняемият за убийството й Николай Русинов-Чеци бе осъден на доживотен затвор от Софийския градски съд. Той обаче твърди, че е невинен и обжалва присъдата.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини