Обръщение на Кандидата за кмет на Смолян Николай Мелемов

Уважаеми съграждани,

Реших отново да поискам доверието ви. Този път не разчитам на доверие в аванс, а на доказаното от моя екип и качествата ми, които познавате. И не поради липса на други възможности. Алтернатива има. Но след разрухата, която сварихме – община във фактически фалит, за 4 г. я извадихме от тресавището и постигнахме нужната стабилност. Общината вече е предвидим и сигурен партньор и аз ви предлагам заедно да продължим напред. Вярвам, че отговорност за управлението може да носи само този, който има доверието и подкрепата на своите съграждани и който застава открито пред хората, както аз винаги съм го правил.

През четирите години ние бяхме напълно откровени с вас и ви споделяхме за всички предизвикателства, пред които се изправяме. Огромни усилия на екипа ми и време отне да въведем ред в общинската администрация, да постигнем финансова стабилност.

Управлявахме публичните финанси на общината отговорно, прозрачно и в обществен интерес, при строга дисциплина и отчетност. Финансовата стабилност не беше самоцел, а предпоставка за икономически растеж и отговорност пред бъдещите поколения.

Сега пътят пред нас отново не е гладък, но със сигурност е правилен. И аз предлагам да вървим по него заедно, защото има риск отново да се загуби посоката, а подреденото с толкова усилия и постоянство да се разпилее само за година.

Аз мога да кажа честно, че ще работим повече, с повече ентусиазъм, с повече увереност, защото имаме опита и защото успяхме да се насладим на постигнатото с общи усилия. Изграденото до днес е видимо. Утре ще надграждаме. А големите успехи ще дойдат толкова по-скоро, колкото повече хора се стремят към тях, работейки.

Резултатът зависи от всички нас.

Николай Мелемов – кандидат за кмет на Смолян от ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини