Младежи "правят" дом за пострадалото след пожар семейство от Момчиловци

Интеракт клуб Смолян обяви благотворителен  фотоконкурс под надслов „Ликът на Родопите“.

С творческата инициатива младежите искат да подпомогнат своя връстник  Жулиен Тончев, чието семейство пострада при пожар на дома им в село Момчиловци на 30 септември т.г..

 Фотоконкурсът е под мотото Дом За Едно Семейство.

Младите ротарианци канят всички, които искат да се включат в благородната кауза, с която ще имат възможност да творят и да покажат  Родопа планина чрез снимки на природа, традиции, хора или забележителности.

Фотографиите могат да се изпращат до 16 октомври на е-mail:  interact.smolyan@abv.bg. Всеки участник може да изпрати до 2 снимки придружени от име, фамилия и телефон за връзка. 
Получените фотоси ще бъдат публикувани на 17 октомври на Facebook страницата на Интеракт Смолян (https://www.facebook.com/InteractSmolyan ), където чрез гласуване ще бъдат избрани най-добрите от фотографиите.

За трите снимки, събрали най-много харесвания, са подготвени награди!

Харесаните фотоси ще бъдат експонирани на изложба в хотел „Кипарис Алфа“ и продадени на търг. Събраните средства ще бъдат внесени в дарителска сметка в Райфайзенбанк и предоставени на пострадалото семейство, съобщиха организаторите на инициативата.



 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини