Стефан Сабрутев: Днес гласувах за по-добрите времена на родопчани

    Кандидатът за кмет на Община Смолян Стефан Сабрутев днес упражни правото си на глас в секцията в читалище „Орфееви гори“ в кв.“Райково“. В 11.30ч. Сабрутев пристигна, за да гласува заедно със съпругата си Здравка.

    „Днес гласувах за промяната, за по-добрите времена на родопчани, за по-добрите времена на всички жители на общината. И като гледам какво хубаво слънчево време е днес навън, мисля, че е дошло време и в Смолян да изгрее слънце“, коментира кандидатът за кмет на Община Смолян.

    Той изрази надежда за максимално висока избирателна активност, защото това е единственият начин хората да изразят мнението си кой да управлява града- в лицето на кмета и общинските съветници, както и населените места. Кандидатът за кмет на Смолянска община каза още, че е гласувал и на референдума. Според него днес е добър ден за смолянската демокрация.

    „В Смолян настъпват промените и още довечера ще се знае, че ще има такива, защото аз наистина вярвам, че е нужно, че трябва да има промяна и хората го виждат и осъзнават“, добави кандидатът за кметския стол и допълни, че се е убедил в това след многократните срещи с всички жители на Община.

    „В техните очи видях, че имат нужда от промяна. В посока към по-добро“, каза още Стефан Сабрутев.

    СмолянБГвести.нет

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини