Поредна кражба от "Еском": Смолянчани, подавайте сигнали! Кражбите засягат и всички абонати !

След поредната кражба от „Еском“ в Смолян на мрежови устройства за интернет и кабелна телевизия, фирмата се обръща с призив към всички смолянчани за съдействие. Зачестилите кражби стават причина за спиране на интернет връзката, което не само нанася щети на „Еском“ , но и пречи на качеството на доставяната услуга на абонатите в града.

В тази връзка „Еском“ се обръща към всички граждани и свои абонати, да бъдат бдителни и да подават сигнал в полицията, ако забележат съмнителни лица в близост до разпределителните кутии до къщите и жилищните блокове.

„Еском“ призовава всички смолянчани за активност - звънете и на дежурните телефони на фирмата при прекъсване на интернет вързката. Така своевременно ще се констатира не само нередности в доставката на интернет, но ще спомогне и за разкриване на крадците!

Последните набези върху мрежата на „Еском“ е с дата 17 ноември, когато бяха откраднати устройства от кутия на ул.“Наталия“ в Смолян. Крадците са извършили кражбата около 20.00 часа, време в което не само повечето хора ползват интернет от домовете си, но има и достатъчно хора по улиците и не е трудно да се забележат съмнителните лица с престъпни намерения!

Помогнете да заловим злосторниците!

Дежурни телефони на „Еском“ в Смолян:

0301/ 8 60 26

0301/5 36 36

0301/ 5 36 05

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини