Над половината от пистите в Пампорово са отворени за скиори

Над 50% от ски зоната в курорта Пампорово е отворена и гостите могат да карат ски въпреки пролетните температури. „Изненадани сме, че пистите са перфектни и кара се много добре в заснежените зони, като е отворена и работи половината от ски зоната“, каза изпълнителният директор на „Пампорово „ АД Мариян Беляков.

Картите за лифтовите съоръжения са 53 лева за възрастни за ден и 32 лева за деца, а хотелите са резервирани до края на празничния уикенд за Нова година.

След 3 януари повечето хотели свалят цените на нощувките и до началото на март се предлагат ексклузивни оферти в комбинация с лифт карта и други екстри. Сред най-търсените поредна зима са ол инклузив предложенията, включващи нощувка, карта за съоръженията, а цените варират между 90 и 117 лв.

За коледните празници повечето гости на курорта се забавляваха не само със ски, а и с разходки из околностите, изкачване с лифта до телевизионната кула на връх Снежанка , като междувременно опитаха и вкусните родопски специалитети на местната кухня.

Сред изненадите за туристите беше и дядо Коледа, който посети едно от големите заведения в курорта и раздаде подаръци за малчуганите , както и много настроение на по-зрелите посетители. За новогодишните празници всеки от хотелиерите е подготвил специални изненади за своите гости, курортът е пълен на 100% и освен много българи още от 13 декември пристигат и групи от Англия и Холандия, както и туристи от Турция и Гърция, които от няколко години предпочитат родопския курорт за празничните дни.

СмолянБГвести.нет

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини