Трима пожарникари с отличия от областния кръг на "Пожарникар на годината"

    Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян проведе ежегодния областен етап от националния конкурс „Пожарникар на годината” за 2015 година. Комисия разгледа предложенията, оценките и информациите за работата на служителите, постъпили от съответните структурите на Регионалната дирекция ПБЗН – Смолян.

    Оценена беше дейността на всеки един участник и по постигнатите резултати комисията класира победителите в конкурса на областно ниво, както следва:

    - Не се присъжда “Пожарникар на годината – комплексен победител” – за държавни служители, работeщи в различни направления.

    -На областно ниво в подраздел за държавни служители от направление “Пожарогасителна и спасителна дейност” е награден Красимир Щерев Каладжиев - водач на СА І степен (водач на подемно транспортна техника) РС ПБЗН-Смолян. Той е номиниран и за участие в Националния конкурс.

    -От направление “Контролна дейност”, осъществяващи държавен противопожарен контрол или превантивен контрол, е отличен инспектор Красимир Карамфилов Йосифов от РС ПБЗН – Златоград и мл. инспектор Георги Иванов Малаков от РС ПБЗН - Пампорово.

    Със заповед на  комисар Симеон Цървуланов, ВПД директор на РД ПБЗН - Смолян, класираните на областно ниво служители са наградени с “Писмена похвала” .

    СмолянБГвсти.нет

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини