БМВ се заби в дърво, трима младежи загинаха

Трима младежи загинаха, а двама са ранени при жестока катастрофа в село Лепица, община Червен бряг, този нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен. Сигналът за инцидента е подаден в 0.51 ч.

Петимата младежи - две момчета и три момичета - са пътували в лек автомобил БМВ. 23-годишният шофьор е изгубил управление и колата се е забила в крайпътно дърво. 

На място са загинали водачът и двама от спътниците му - 17-годишно момче и 18-годишно момиче. Двамата младежи са от село Сухаче, а момичето е от село Чомаковци.

При удара са ранени две момичета - на 17 и 18 години. Те също са от Сухаче и са откарани в плевенската болница. 17-годишната е настанена за лечение в ортопедията, а другата пострадала е с фрактура на раменната кост и е освободена за домашно лечение. 

Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват. Образувано е досъдебно производство. 

На мястото на удара се извършва втори оглед. 

Петима младежи загинаха през нощта на 16 юли 2013 г. край Елин Пелин при катастрофа с БМВ. 16-годишната Вилиана Иванова, 18-годишният Стенли Йонев, 20-годишният Иван Ушколов и 21-годишните Борислав Ефремов и Мирослав Тошев загубиха живота си, след като управлявания от Борислав автомобил се удари в бетонен скат.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини