Изключват от Академията на МВР курсанта, който преби мъж на пътя

Младежът, който преби 51-годишен шофьор на пътя, защото засякъл колата му е свободен и без обвинение и днес трябваше да се върне на студентската скамейка в Академията на МВР. Главният секретар на силовото ведомство Георги Костов обаче съобщи, че момчето няма да продължи обучението си, съобщи bTV

„Аз съжалявам дето спрях. Това едното момче по-младото, дето полицаи ли, какъв ще става, направо идва и почва да те мачка и да те трепе”, разказва пребитият Панчо Панев.

За побоя е задържан курсантът в полицейската академия Петко Петров, който след 24 часа в ареста напусна управлението бегом. Твърди, че е бил нападнат.

„Абсолютно нищо не съм казал, даже му викам, „Добре, бе, човек, дай да ти се извиня, ако трябва” и няма, това е и почна: рита, думка, бъхта с ритници, с крака”, казва обаче жертвата.

Панев се заканва да съди побойника си. Битият мъж е бил професионален коляч на животни. В момента на инцидента в колата си е имал брадвичка. И въпреки ударите, не я е използвал.

Хората от село Добрич, станали свидетели на уличната саморазправа, искат побойникът да бъде изключен от полицейската академия. Биячът Петко обаче иска да продължи следването си.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини