Срещу депресията без лекарства. С Джим Кери

Актьорът Джим Кери пише книга за самопомощ въз основа на собствения си опит в борбата срещу депресията. Тя е предназначена за хората, които искат да се справят без помощта на лекарства, съобщи Контактмюзик.

Звездата от "Маската" години наред се бори с този проблем след бързото си изкачване по пътя на славата през 90-те години на миналия век. Джим Кери признава, че се е опитвал да контролира мрачните си мисли с антидепресанти.

46-годишният актьор обаче допълва, че според него не това е бил начинът за справянето с проблема. Кери се надява, че с книгата си ще помогне на страдащите от депресия хора да насочат вниманието си към източника на проблемите им.

"Лекувах се с антидепресанти и въпреки че ми помагаха да се чувствам по-добре, така и не стигнах до мястото, откъдето извират гневът и чувството ми за безпомощност.

Мисля, че в наши дни един от проблемите е, че всичко се лекува с медикаменти. Според мен обаче има много начини човек да се справи с депресията без лекарства и пиша книга точно за тях.

Кой по-добре от един комик може да говори за този проблем?", споделя Джим Кери. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини