Борисов сваля шапка на Доган

Кметът на столицата и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отново определи председателя на ДПС Ахмед Доган като най-големия български политик.

"Какво ни показа вотът, че БСП е сателит на ДПС. Пак му свалям шапка на Доган. За съжаление нямаме друг политик от такъв калибър. Доган така го обу Станишев политически, че може да си прави с БСП каквото си иска", казва Борисов пред вестник "Труд".

По повод на казаното от премиера Станишев, че Борисов е част от проблема на МВР, столичният кмет казва: "Станишев просто си изпуска нервите - забравя, че три години управлява.

Забравя, че, за разлика от него, Бойко Борисов не е влязъл в политиката на гърба на партия. Аз съм печелил всичките си избори мажоритарно".

По повод намеците на премиера относно миналото му на охранител и твърденията, че влизайки в МВР, той е вкарал тези структури и връзки в министерството, столичният кмет отговаря: "Станишев отново показва, че е изключително некомпетентен. Бойко Борисов е доктор на науките, завеждащ катедра в МВР".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини