10 дрехи, задължителни за всеки двайсетгодишен мъж

Винаги е забавно да се четат списъци с десетте най-важни неща, независимо за какво се отнасят. От Менсфлеър решават да подберат 10-те дрехи, без които никой двайсетиняколкогодишен уважаващ себе си мъж не бива да оставя гардероба си. Подборката е съставена, без да се позовава на която и да било нова или стара модна колекция.


Тъмносин костюм - Повечето хора биха препоръчали тъмносив костюм, защото е по-неутрален и освен това има вероятност тъмносиньото да накара младия мъж да изглежда още по-млад. Ние казваме: "Да приветстваме младостта". Не че хората внезапно ще решат, че изглеждате по-възрастен и сериозен заради тъмносивия костюм, който носите.

Тъмносиният костюм привлича вниманието и сякаш казва: "Погледнете ме. Аз съм млад мъж, който изглежда елегантен", стига да ви приляга добре. А костюмът трябва да ви приляга. Може и да не е много скъп, но ако намерите добър шивач, който да направи някои поправки, парите ви никога няма да отидат напразно.

Бяла риза - причината е очевидна. Тя отива на всичко. Уверете се, че ви е по мярка. Не поглеждайте етикета с цената до момента, в който сте готови да я купите (така че трябва да сте сигурни, че имате достатъчно пари в банковата си сметка). Ако се окаже, че не си е струвала парите, примирете се. Ако пък покупката е била успешна, благодарете на бога и изведете майка си на хубава вечеря.

Тъмносини дънки - оставете ги да се изтъркат естествено, от твърди и нови до измачкани и избелели. Любимите са ни от една от най-добрите американски компании в този бизнес, трудните за намиране 5ЕР. Постоянният им заместител е АРС New Standard.

Кожена куриерска чанта - в нея трябва да сложите лаптопа си, мобилния си телефон, все неща, чрез които шефът ви може да ви контролира. Или пък може би сте късметлия, който току-що се е свързал с приятелката си. При всички случаи не трябва да приличате на този много тъжен мъж, който изглежда като леко пълен работник, с половин дузина електронни уреди, които звънят от колана му.

Чифт хубави кафяви кубинки - могат да бъдат поизтъркани, когато ги носите с джинси или костюм. Не пестете, когато ги купувате и се грижете внимателно за тях. Начинът, по който ги поддържате, показва какво е отношението ви към живота въобще, което означава, че трябва да бъдат както поизносени, така и добре поддържани.

Хубав кожен костюм - не е необходимо да бъде скъп. Но моли ви, нека да не бъде от изкуствена кожа. Само естествена необработена кожа. Такава, която ще се износва добре, за да оправдае очакванията ви. И да бъде нещо, което в същото време е непретенциозно и красиво.

Пуловер с v-образно деколте - винаги сме искали да отидем в Антарктика, но все още не сме били там. Обаче ако бяхме отишли, за да се предпазим от студа щяхме да носим тесни пуловери с v-образна яка върху бялата си риза.

Брезентов чувал - младият човек трябва да пътува. Брезентовият чувал или мешката е перфектна чанта за пътуване освен в случаите, когато ходите пеш. Тя не трябва да бъде толкова скъпа, че човек да се поколебае дали да я хвърли в кардсерията на камион.

Можете да си купите Филсън 222 (среден размер). Чантите Филсън са толкова известни, че продавачите наричат различните модели с номерата им. Славата им е съвсем заслужена. Произвеждат се в Сиатъл още от 1897 г. от водоустойчив здрав брезент и допълнително заздравена кожа и могат да бъдат ритани и удряни.

Други млади хора носят винтидж чанти Хермес. Те са по-впечатляващи. Има само едно правило. Ако чантата е прекалено скъпа, за да се използва пълноценно и наистина се използва много, не си струва да я купувате.

Чифт класически гуменки - няма значение дали са оригинални Адидас Стан смит, Конвърс Чък Тейлър или дизайнерски варианти, създадени от компании като Комън Проджектс, Стивън Алън, Мартин Маргуела, Ан Демеулеместър или А.Р.С., важното е да нямат декорации и да бъдат с класически дизайн. Това не са гуменки, които носят само младите мъже. Изглеждат добре, когато ги носят и двадесет годишни, и шестдесет годишни.

Бялата риза, тъмните дънки и тези класически спортни обувки са допринесли много за демократизирането на обществото. Няма значение колко пари имате. Това не са дрехи, които са особено скъпи. Ако вашите ви отиват повече, отколкото тези на милионера, в този момент вие сте по-добрия мъж.

Военно яке - това не е изненадващо, военните якета никога не излизат от мода. Завръщат се отново всеки сезон. Размерите и най-популярният модел се променят (в момента много популярен е моделът French F2, а същото се отнася и до American M65 ), но те винаги ще бъдат част от гардероба на младите мъже.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини