4 горещи съвета за страстен летен секс

Дамите, които искат да нажежат още повече горещите летни страсти, могат да се вслушат в съветите на Ем и Ло - американски експертки и водещи на шоуто "Sex: How To Do Everything" по канал 5, пише в. "Сън".

От изкуството на съблазняването и стриптийза, до осъществяването на фантазиите и различните техники за целуване - наставленията на Ем и Ло могат да помогнат на всяка жена да се наслаждава не само на топлото лято, но и да се отдаде на разгорещени страсти с любимия човек.

Ето и някои от съветите на Ем и Ло:

1. Съблазняване

Изпитана техника за съблазняване е да разиграете малка любовна игра преди да излезете на вечеря с партньора си. Целувайте се в продължение на 20 минути, след което спрете. След като се върнете от ресторанта или киното започнете от там, до където сте стигнали. Не пришпорвайте нещата!

2. Облечете се секси

Можете да подправите дълготрайна връзка, като си уредите "втора среща" вечерта у дома. Облечете нещо предизвикателно, което бихте носили, ако се бяхте уговорили с партньора си за среща навън.

3. Чувствена игра

Най-простият начин да се впуснете в чувствена игра е да ограничите сетивата си. Сложете си маска на очите и си пуснете страстна музика. Тогава накарайте любимият да гали кожата ви с перо например, докато вие се наслаждавате на повишаващото се удоволствие.

4. Споделете фантазиите си

Чудесно е партньорите да споделят фантазиите си. Ако ви допада идеята за тройка, но всъщност не искате да участвате, я разиграйте, като си представяте с кого още бихте споделили леглото си и какво бихте направили с него. БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини