Къде живеят красавиците

След анкета, проведена сред мъже-туристи, бе съставен рейтинг на страните с най-красивите жени. Списъкът е публикуван в известно американско списание за пътешествия – "Travelers Digest".

На първо място е поставена – Швеция. В тази страна имало толкова красиви момичета, че туристите останали с впечатление, че участват в реалити-шоу за живота на топ-моделите.
На второ място е Аржентина, като главно място заема Буенос Айрес. По-голяма част от жителите на града са емигранти от Италия, а като се има предвид, че Милано е столицата на супермоделите, може би това обяснява прекрасните черти на аржентинките.

Третата позиция е отредена за Русия. Според списанието в Москва живеят повече красавици, отколкото на цялата територия на САЩ.

Трябва да отбележим, че американското издание е поставило на четвърто място – България. Въпреки, че винаги сме предполагали, че у нас живеят най-красивите жени на света – и четвъртата позиция е добра.Все пак в Швеция и Русия живеят предимно блондинки, а ние знаем, че „русо-гладно нема". Най-добре е страната да се приеменува от Bulgaria на Beautyland, пише Travelers Digest.Тя е всеизвестен парк на красивите жени. Има всякакви – от тъмнокоси до светлоруси, от тъмнооки до светлооки. България е изпълнена с удивителни жени от високите планини до столицата София и най-вече по Черноморието.

На следващите места са : 5. Латвия, 6. Беларус, 7. Украйна, 8. Естония.
Американците явно си падат по източноевропейски чаровници или просто славянските гени са по-добрите. На последните места са : 9.Холандия, 10. Дания.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини