Мъжка суета

Времената, когато в магазините за козметика мъжете влизаха само, за да придружават нежните си половинки вече са далеч в миналото. Днес представителите на силния пол с удоволствие прекарват времето си сами избирайки си подходящ парфюм, крем или лосион за тяло.

Метросексуалност – не е сексуална ориентация, а стил на живот и количеството на мъжете, които ревностно се грижат за външността си расте с всеки изминал ден.

Може безкрайно да спорим, добро или лошо е това, но фактите са си факти – интересът на мъжете към козметиката е виден дори с невъоръжено око.

Британската верига магазини Superdrugs официално обяви, че планира още тази седмица да започне продажба на декоративна козметика за мъже. Директорът на компанията Джек Уимис направи предварителната уговорка, че козметиката, която ще се появи на щандовете е предназначена не за травестити, а за истински мъже.

«Днес е напълно възможно да бъдете мачо, но в същото време да носите грим. Вижте Роби Уилямс – истински мъж, но гримиран. Днес мъжете са загрижени за външността си както никога до сега».

Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини