Купуваш жилище, получаваш и мъж безплатно

В Стокхолм е обявен за продажба апартамент със всички удобства, включително и сегашния му обитател, който категорично отказва да напусне жилището, пише The Daily Telegraph.

Адвокатка от Швеция наследила апартамента тип студио в престижен район на столицата от майка си, починала преди няколко години. Сега жената е решила да го продаде, но има известен проблем. В студиото на площ 35 кв.м. живее 52 годишният и бивш втори баща, т.е. съжител на майка и. Въпреки всякакви съдебни решения, той отказва да излезе оттам. Досега е живял по условията на т.нар. съвместно владение на собствеността, срокът на това условие обаче скоро е изтекъл. И въпреки това мъжът отказва да излезе.

В момента апартаментът е обявен за продажба на търг с някои забележки. Забавното условие от типа на " Купуваш едно, получаваш второто безплатно" е придружено с обяснение, че заради неразбрания обитател жилището може и да не е дотам чисто.

Купувачът на това проблемно жилище очевидно и твърде трудно ще успее да влезе в него- предприемчивият обитател се е барикадирал отвътре и не отваря никому. Въпреки това откритият търг ще се състои на 26 август.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини