Мелодията на мобилния ни телефон издава характера ни

Мелодията на мобилния телефон може да е най-различна. Тя може да имитира звъна на стар телефон, да възпроизвежда мотиви от популярни песни или да звучи като квакането на жаба или кукуригането на петел.

Във всички случаи обаче сигналът на мобилния телефон показва стила и характера на собственика му, предаде ДПА, като цитира експерти от провайдера на рингтонове "Ямба" в Берлин.

Мелодията, която се разнася от мобилния телефон на един човек, е толкова характерна за неговия стил, колкото са облеклото, обувките и гримът (за жените).

Най-елегантният избор са класическото звънене на мобилен телефон или тихите вибрации, които показват, че притежателят на телефона е скромен, не иска да се набива на очи и да дразни околните, но съзнава, че тежи на мястото си.

Ако човек е настроил мобифона си да звъни с песен на Боб Дилън или Джими Хендрикс, това издава, че той е склонен към размисъл, има разностранни интереси, силен интелект, творчески наклонности и няма предразсъдъци.

Ако от някой мобифон се разнася трескавият звук на песента "Firestarter" от "Prodigy", собственикът му вероятно има нетрадиционни вкусове и авантюристичен дух.

Изборът на музика от Бритни Спиърс или Кристина Агилера пък разкрива хора, които обичат да ходят на дискотека или да излизат с приятели.

Необичайните мелодии на мобилния телефон могат да бъдат също знак, че човекът иска да се свърже с хора, които споделят същите интереси. БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини