Бум на пластични операции на колената регистриран в Италия

След пластичните опeрации на скулите, устните и ханша италианките се концентрираха през последните години върху колената си, които също искат да бъдат перфектни.

Според списание „Панорама" началото на бума от коригиращи операции идва през 2006, когато Деми Мур показва пред света новите си перфектни колена, изваяни от пластичния хирург на холивудските звезди Браян Новак. Коленете стават новата „Мека" за пластичната хирургия и в Италия.

„Много често интервенциите са върху краката, а не толкова върху коленете. Липосукцията е по-подходяща от лифтинга на крака, защото не оставя видими белези", казва Роберто Бакалия, професор по пластична хирургия в Католическия университет в Рим.

Интервенцията обикновено продължава 30 минути и се състои в поставянето на изсмукваща тръбичка с диаметър 3 мм. Тя се слага директно в мазната маса, която трябва да се изсмуче. След операцията е необходимо в продължение на 20 дни да се носи много плътен чорапогащник.

Новите техники на повърхностна подкожна липоаспирация позволяват на кожата да се стегне, тъй като иначе тя увисва след изтеглянето на мазнините.

Източник: prontosofia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини