Рецепти за виагра опразниха плажа

Чужди туристи зарязаха плажа в края на сезона, за да преписват български рецепти за полова мощ. Те грижливо редяха с молив съставките на вълшебните коктейли за сила и магия, забърквани от наши стари билкари. Шашнатите курортисти извиха опашка пред уникалния фолклорен еротиком, показан миналата седмица във Варна. В музея в морската столица бе наредена изложбата Селото Девица - градът Лудница, която няма аналог у нас. Автори са русенците Николай Ненов и Десислава Димитрова. Под библейския цитат те показват еротичните графити по стените на Преслав от VIII-IХ в. до живота в публичните домове на крайдунавския град от края на ХIХ век. Проследено е развитието от сексуалната свенливост в затвореното село до платената любов. Експозицията разказва историята на кафе-шантаните и писането на първите правилници за уреждане на публичните домове от 90-те години на ХIХ век.

Новоприетите момичета се показвали на целия град с файтони, които дефилирали през центъра на Русе. В снимки са запечатани всякакви еротични куриози. На една от тях чужденците се дивяха пред метален фалос в Русе, вграден в земята, който навремето е служел за пътен полицай и ограничавал движението на каруците по калдаръма. Изложбата проследява и по-новата история на празника 2 февруари. Това е от събирането на първите хомосексуалисти в прочутата русенска сладкарница При Алито, където клиентите си разменяли гевреци. Най-пиперливи коментари сред посетителите на изложбата събра историята на многоженец, заловен от полицията през 1924 г. Електротехникът Димитър Доков имал четири съпруги в различни градове на страната и с всичките минал законно под венчило.

Извадени от архивите са и приключенията на най-известните ни родни любовници, както и най-големите любовни афери от по-ново време. Запазени са и стъклени фотографски плаки с първите порноснимки в стил Плейбой. Цял кът от изложбата е отреден за стая от публичен дом с автентичен леген, чайник и биде. В една витрина са събрани ризата на девствена булка с еротичния корсет в черно и бяло на жрица на любовта.

Източник: standartnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини