Топ 10 на звездите-неудачници в любовта

Уви, звездният блясък не винаги е гаранция за щастие.Дори русокосата изкусителка Мерлин Монро споделя, че "кариерата е прекрасна вещ, но тя не ще те стопли в хладната нощ".
Героите в тази класация също нямат кой знай какъв успех в любовта.

1. На първо място - Дженифър Анистън (11.02.1969)
Определено тя държи палмата на първенството след неуспешния си брак с холивудския секссимвол - Брат Пит. Драматичният й развод и последвалите
неуспешни връзки и донесоха славата на нещастна жена. Насрочената сватба с Винс Вон не се състоя.Романсът с манекена Пол Скълфор също завърши печално.Дженифър така се отчая, че подаде молба за осиновяване на дете, а освен това и замрази свои яйцеклетки.

В момента тя излиза с певеца Джон Майер. Дано лошият й късмет най-после да си е отишъл.

2.Роби Уилямс (13.02.1974)
Освен със скандалите, които предизвиква, с модните хитове и срещи с извънземни, певецът е известен и с отчайващия си късмет в любовта. Наскоро той се раздели с поредната си приятелка, понеже тя се опитвала да го промени. Роби реши да изпадне в творческа депресия. От това може да се появи и поредния хит...



3. Кайли Миноуг (28.05.1968)
До този момент не се е появил желаещ, който да отведе блондинката за милиони до олтара.Когато през 2005 година й откриха рак на гърдата, нейният бивш приятел Оливър Мартинес се върна при Кайли и й помогна да преодолее трудните моменти с лечението.Дори и направи предложение за женитба...но с приклиючването на лечението приключи и връзката им.
Самата Кайли споделя "познавам много омъжени жени, за които брака и щастието не са едно и също".
В момента има слух, че Миноуг и Мартинес са отново заедно.



4. Киану Рийвс (02.09.1964)
През 1999 година любимата на Рийвс - Дженифър Сайм загина в автокатастрофа.
Дълго време Киану бе съсредоточен над семейните проблеми - сестра му се разболя от левкемия. В едно интервю той споделя "това е просто несправедливо. Когато любимrте ти хора си отиват, ти оставаш сам. В момента избягвам срещите. Не искам никой да става част от моя живот,нито аз да ставам част от нечий."
Но времето лекува. В момента Киану излиза с актрисата Чайна Чоу.

5. Камерън Диаз (30.08.1972)
След четири години с Джъстин Тимбърлейк, Камерън така и не облече бялата рокля. Неотдавна се появи съобщение за годежа на актирсата с Пол Скълфор.

6. Леонардо ди Каприо (11.11.1974)
И на красавецът Лео не му върви. Приятелката му - моделът Бар Рафаели така и не желае да се омъжи за него, а той от своя страна всеки ден звъни на бившата си любима Жизел Бюндхен. Може би все още я обича, но тя е сгодена за друг.

7. Рене Зелуегер (25.04.1969)
Нейният брак изтрая само половин година и никой не разбра какво точно се случи между нея и певецът Кени Чесни.В животът й има само една сериозна връзка - с Джим Кери, въпрки че него едва ли можем да го наречем сериозен.Носят се слухове за връзките й с Джордж Клуни и Матю Макхонъки, но никой от тях не се престраши да
я вземе за своя законна половинка.

8. Майкъл Джексън (29.08.1958)
Кралят на попмузиката има зад гърба си два барак - с Лиза Мари Пресли и с Дебора Роу. Но дали е бил щастлив - едва ли.За сметка на това държи децата си като в затвор. Дали ще се намери
красавица, която да обикне "звяра"?

9.Бритни Спиърс (02.12.1981)
Бракът й с Кевин Федерлайн излезе доста неуспешен.После води дела за попечителство над децата си и загуби. Сега смята отнова да се върне на сцената, а май и в семейното гнездо с Кевин.

10. Силвестър Сталоун (06.07.1946)
Слай се жени три пъти - за Бриджит Нилсен, Саша Чак и Дженифър Флавин и има общо 9 деца.Две от бившите съпруги се постараха добре да "обрулят" актьора, но третият брак май се оказал щастлив.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини